Les Beaux Jours

7 luxe appartementen aan de rand van Kralingen

IN LES BEAUX JOURS IS ALLES OP ELKAAR AFGESTEMD

Les Beaux Jours is gesitueerd op een prachtige plek, met veel groen en water in de directe omgeving. De architectuur van het kleinschalige complex sluit nauw aan bij die van de villa’s gelegen aan de De Lairesselaan, waarbij de gevarieerde kapvormen en het geprononceerde metselwerk de karakteristiek van het gebouw bepalen.

Eigentijds met een chique uitstraling
De eigentijdse, moderne vormgeving en fraaie detaillering geeft Les Beaux Jours een duidelijk eigen signatuur. Zo zijn de gevels opgebouwd uit langwerpig, stootvoegloos metselwerk met een duidelijke horizontale geleding. De aluminium kozijnen zijn vervaardigd van geanodiseerd aluminium. Stijlvol, strak, eigentijds, onderhoudsarm en met een chique uitstraling.

Harmonie
De puien worden met het oog op een optimale beleving van de omgeving ‘verdiepingshoog’ uitgevoerd. Door de speelse architectuur van verschillende materialen, vormen en volumes oogt Les Beaux Jour als een aan het water, te midden van veel groen, gelegen villa met daarin meerdere woningen. Alles is op elkaar afgestemd en harmonieert met de omgeving.

BEGANE GROND

BOUWNUMMERS 1 / 2 / 3

Bouwnummer 1
Fraai tweekamerappartement (woonoppervlak ca. 92 m2, met een schuifpui die vanuit de woonkamer toegang biedt tot de royale (143,5 m2) op het westen en noorden georiënteerde tuin. De slaapkamer kijkt eveneens uit op de tuin. Dit appartement heeft een tweede toegangsdeur die uitkomt op de tuin en beschikt over een privé parkeerplek naast de woning. Een inpandige berging van ca. 6 m2 completeert het geheel.

Bouwnummer 2
Zeer ruim (woonoppervlak ca. 133,5 m2) driekamerappartement met een heerlijke tuin. De twee slaapkamers kijken beide uit op de tuin van 98 m2. De zeer ruime woonkamer heeft via een schuifpui toegang tot de op het westen gelegen tuin. Een inpandige berging van ca. 6 m2 completeert het geheel.

Bouwnummer 3
Royaal driekamerappartement (woonoppervlak ca. 148 m2) met een fijne tuin op het zuiden en westen georiënteerd, dus volop zon de hele dag. Beide slaapkamers kijken uit op de tuin, terwijl een schuifpui vanuit de ruime woonkamer toegang biedt tot de tuin. Een inpandige berging van ca. 9 m2 completeert het geheel.

Klik op het appartement naar keuze voor de plattegrond

BOUWNUMMER 1:
2-KAMERAPPARTEMENT MET ROYALE TUIN
BOUWNUMMER 2:
3-KAMERAPPARTEMENT MET ROYALE TUIN
BOUWNUMMER 3:
3-KAMERAPPARTEMENT MET ROYALE TUIN

Eerste verdieping

BOUWNUMMERS 4 / 5 / 6

Bouwnummer 4
Ruim vierkamerappartement (woonoppervlak ca. 133 m2), gesitueerd op de eerste en tweede verdieping, met op beide verdiepingen een heerlijk terras. Op de eerste verdieping bevindt zich de entree met toilet, de ruime woonkamer met schuifpui naar het terras. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer met tweede toilet, het tweede beschut gelegen terras en een inpandige berging van 6 m2.

Bouwnummer 5
Fantastisch ruim driekamerappartement (woonoppervlak ca. 163 m2) met een heerlijk ruim dakterras op het westen. De royale woonkamer die het terras aan twee zijden omsluit, biedt via twee schuifpuien toegang tot het terras. Een inpandige berging van ca. 6 m2 completeert het geheel.

Bouwnummer 6
Royaal vierkamerappartement (woonoppervlak ca. 173 m2), gesitueerd op de eerste en tweede verdieping, met op beide verdiepingen een heerlijk terras. Op de eerste verdieping bevindt zich de entree met toilet en de ruime woonkamer met schuifpui naar het zuid/west georiënteerde terras. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer met tweede toilet, het tweede beschut gelegen terras toegankelijk vanuit de hal en een inpandige berging van 6 m2.

Klik op het appartement naar keuze voor de plattegrond

BOUWNUMMER 4:
2-LAAGS 4-KAMERAPPARTEMENT MET OP BEIDE VERDIEPINGEN EEN ROYAAL TERRAS
BOUWNUMMER 5:
3-KAMERAPPARTEMENT MET EEN ROYAAL TERRAS
BOUWNUMMER 6:
2-LAAGS 4-KAMERAPPARTEMENT MET OP BEIDE VERDIEPINGEN EEN ROYAAL TERRAS

Tweede verdieping

BOUWNUMMER 7

Ruim tweekamerappartement (woonoppervlak ca. 117 m2) met de entree op de eerste verdieping (optioneel is er een lift mogelijk). Dit appartement heeft een heerlijk, op het westen georiënteerd dakterras over bijna de hele breedte. Dit is via een schuifpui, zowel toegankelijk vanuit de slaapkamer als vanuit de woonkamer. Een inpandige berging van ca. 6 m2 completeert het geheel.

Klik op het appartement naar keuze voor de plattegrond

BOUWNUMMER 4:
4-KAMER HOEK-APPARTEMENT MET GROTE LOGGIA & BALKON
BOUWNUMMER 6:
4-KAMER HOEK-APPARTEMENT MET GROTE LOGGIA & BALKON
BOUWNUMMER 7:
4-KAMER HOEK-APPARTEMENT MET GROTE LOGGIA & BALKON